Arts


Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya
cultura.gencat.cat/agenda
Cercador de la base de dades d'activitats culturals d'aquesta institució. Permet consultar les activitats segons l'àmbit temàtic, la data, la localitat o paraules clau.

Art de la gestió del coneixement
mallorcaweb.net/bel
Art abstracte inspirat en la gestió del coneixement, disciplina que s'està desenvolupant gràcies a l'ús de les noves tecnologies i d'Internet.

Biennal de València
e-valencia.org/bienaldevalencia/val
Celebració de la trobada mundial entre les arts, la confluència de tots els llenguatges de la cultura artística contemporània, en especial de la comunicació entre les arts. Esdeveniments i exposicions al voltant de les Passions, els vicis i les virtuds del comportament humà.

Capital de la Cultura Catalana
ccc.cat
Iniciativa que s'adreça al domini lingüístic i cultural català i que té com a objectius contribuir a ampliar la difusió, ús i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior.

El Brillantet
edu.gva.es/polin/val/publi_brillantet.html
Calendari i santoral que conté informació sobre les tradicions culturals i festives del País Valencià, i altres aspectes quotidians relacionats amb l'oratge, el santoral, les festes i les estacions de l'any.

Festus
festusfestival.com
Festival jove de Torelló (Osona). Programació d'arts escèniques i espectacles.

Guia temàtica d'Humanitats
upf.edu/bibtic/hum
Selecció d'enllaços web, bases de dades, revistes i llibres electrònics sobre humanitats realitzada per la Biblioteca de la Universitat Pompeu Fabra. Inclou informació sobre antropologia, art, filosofia, geografia, història, literatura i llengua, psicologia i religió.

Índex de Cultura
cultura.gencat.cat
Generalitat de Catalunya.

inund'Art
inundart.org
Un espai d'intercanvi, diàleg, reflexió i mostra entre artistes de totes les disciplines plàstiques i escèniques, a Girona.

L'art dels totalitarismes
xtec.cat/~xripoll/arttota0.htm
Síntesi del principals aspectes i trets que han caracteritzat les belles arts sota diferents règims totalitaris.

Marató de l'Espectacle
marato.com
XVII Marató de l'Espectacle, els dies 16 i 17 de Juny del 2000 al Mercat de les Flors de Barcelona. Una gran festa de les arts escèniques durant dues nits consecutives en la que més de 200 companyies i artistes individuals presenten una mostra dels seus treballs de Teatre, Dansa, Música, Circ, Video, Cine i Arts Plàstiques.