Πολιτιστικοί φορείς

ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ - Φεστιβάλ πολιτισμού στην Ελευσίνα
aisxylia.gr
Το κορυφαίο πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης της Ελευσίνας.

Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης
elinepa.org
Οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στοχεύει στην προώθηση του παγκόσμιου πολιτισμικού αποθέματος μέσα από ενέργειες επικοινωνίας, εκπαίδευσης και έρευνας.

Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή (ΙΒΕΓ)
goulandris.gr
Ίδρυμα με σκοπό την ενίσχυση των τεχνών και ιδιαίτερα των εικαστικών. Εκθεσιακές δραστηριότητες στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Άνδρου, υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό πάνω σε θέματα που έχουν άμεση σχέση με τον πολιτισμό, δωρεές, εκδόσεις.

Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου
costopoulosfoundation.org
Κοινωφελές ίδρυμα που υποστηρίζει και χρηματοδοτεί πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και ερευνητικές εργασίες, αρχαιολογικές ανασκαφές, εκθέσεις, εκδόσεις και θεατρικές παραστάσεις.

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
ime.gr
Προώθηση ιστορικών, εκπαιδευτικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων. Πληροφορίες για τους σκοπούς, τις δραστηριότητες και τα προγράμματα.

Ινστιτούτο Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας
ipet.gr
Ανεξάρτητο ερευνητικό ινστιτούτο, με προγράμματα εφαρμογής των νέων τεχνολογιών στον πολιτισμό και την εκπαίδευση.

Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης
onassis.gr
Μεταξύ άλλων, πληροφορίες για τα προγράμματα προώθησης του ελληνικού πολιτισμού, και για την Ωνάσειο Στέγη Γραμμάτων και Καλών Τεχνών.

Νέα Ακρόπολη
nea-acropoli.gr
Διεθνής Πολιτιστικός και Φιλοσοφικός Οργανισμός. Σεμινάρια, εκδόσεις, εκδηλώσεις και εθελοντική δράση, σε περισσότερες από 40 χώρες.

Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων
pesyth.gr
Φορέας που εκπροσωπεί τα δικαιώματα των πτυχιούχων θεατρολόγων στην Ελλάδα. Πληροφορίες για εργασία, έρευνα και θέατρο στην εκπαίδευση.

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης
pkdp.gr
Πληροφορίες και νέα για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις των τμημάτων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πετρούπολης και του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.

Σωματείο ΟΦΕΛΤΗΣ - Ο Φίλος της Νεμέας
opheltes.gr
Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του αρχαιολογικού χώρου της Νεμέας.

Υπουργείo Πολιτισμού
culture.gr
Επίσημος κόμβος. Πληροφορίες για μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Νεώτερη και σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία. Πολιτιστικοί οργανισμοί. Πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Φιλοτελική Εταιρία Αθηνών (ΦΕΑ)
fea.gr
Πολιτιστικό και μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1937. Φιλοτελικές εκθέσεις, βραβείο φιλοτελικής μελέτης-εργασίας, φωτογραφικό υλικό. Πληροφορίες για το Μουσείο Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων με Ολυμπιακά γραμματόσημα και ενθυμήματα, στην Ολυμπία του Νομού Ηλείας.