Acer Magyarország
acer.com/ac/hu/HU/content/home
Notebookok, netbookok, PC-k, LCD monitorok, projektorok, kézi és GPS eszközök gyártása és forgalmazása. Támogatás: segéd és meghajtó programok, BIOS frissítések; technikai dokumentációk.

Canon Hungaria
canon.hu
Digitális otthoni és irodai képalkotási termékek és megoldások.

D-Link (Magyarország) Kft.
dlink.com/hu
Vezeték nélküli hálózati eszközök otthoni és üzleti felhasználásra. Technikai támogatás: firmware és driver fájlok, használati útmutatók.

Dell Magyarország
www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=hu&l=hu&s=gen&~ck=cr
A Dell testreszabott számítástechnikai technológiákat, termékeket és megoldásokat biztosít az üzleti és az otthoni felhasználóknak.

Epson Magyarország
epson.hu
Nyomtatók, lapolvasók, kivetítők és robotok gyártása forgalmazása. Támogatás: dokumentáció; illesztőprogramok és szoftverek; jótállás és javítás.

Fujitsu
fujitsu.com/hu
Otthoni, üzleti és ipari számítógépek. Technikai támogatás: kézikönyvek, letölthető szoftverek, meghajtó programok, BIOS- és firmware- frissítések.

HP
hp.com/country/hu/hu
A Hewlett-Packard hivatalos weboldala. - Számítógépek, nyomtatók és egyéb számítástechnikai eszközök. Terméktámogatás : szoftverek és driverek letöltése, hibaelhárítási információk.

IBM - Magyarország
ibm.com/hu/hu
Számítógépes rendszerek, szoftverek, hálózati rendszerek, tárolóeszközök és mikroelektronika.

LG Magyarország
lg.com/hu
Monitorok, optikai tárolók, projektorok gyártása és forgalmazása. Támogatás: LG Szerviz; FAQ.

Logitech
logitech.com
Számítógép perifériák. Technikai támogatás és tanácsadás.

Panasonic
panasonic.com/hu
Számítástechnikai és audiovizuális eszközök. Letölthető katalógusok, kezelési útmutatók, firmware-frissítés. Szerviz.

Pegasos.hu
pegasos.hu
A Pegasos egy PowerPC architektúrára épülő platform, amely elsősorban a MorphOS nevű operációs rendszert hivatott futtatni, de emellett számos nyílt forrású operációs rendszer is rendelkezésre áll.

Philips
philips.hu
Monitorok, webkamerák, headsettek, háttértárolók, multimédiás hangszórók gyártása és forgalmazása. Támogatás: felhasználói kézikönyvek; szoftver és illesztőprogramok; GY.I.K.

Samsung Magyarország
samsung.com/hu
Monitorok, projektorok, háttértárolók, nyomtatók, multifunkciós készülékek gyártása és forgalmazása. Támogatás: letöltések; GYIK; szerviz; telefonos ügyfélszolgálat.

Spidershop.hu
spidershop.hu
Rólunk: Cégünk 1999 óta foglalkozik nyomtatókellék, irodaszer, számítástechnika gépek, alkatrészek, és 2012 óta műszaki termékek forgalmazásával. 2014-től kezdtük el a nyomtatók garancia időn túli szervizelését. A sok éves tapasztalat alapján, megbízható beszállító háttér segíti munkánkat Vásárlóink kiszolgálásában. Beszállítóink között gyártók (saját import) és közvetlen importőrök találhatóak, és velük együtt tudjuk biztosítani a minőségi termékeket, és kedvező árainkat. A SpiderShop.hu azzal

Windows CE Portál
windowsceportal.hu
Mobilszámítástechnikai tartalomszolgáltató portál, ahol kiemelt hangsúlyt fektetnek az aktuális Windows CE alapú operációs rendszereket futtató készülékekre.