Szervezetek


Adó 1% Kereső
tetalap.hu
Adó egy százalék tematikus kereső a civil szervezetek és egyházak között, adószámok, technikai számok, nyomtatványok feltüntetésével, a könnyebb 1% felajánlás elősegítésére.

Dialóg Egyesület
dialogegyesulet.hu
A honlap célja, hogy a közösségfejlesztői szakma képviselői ránk találjanak, mint észak-kelet magyarországi központra; illetve hogy a településeken zajló munkafolyamatokról a helyiek folyamatosan informálva legyenek.

Foglak Projekt
foglakprojekt.hu
Hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci integrációjának szakmai és módszertani megalapozása

Haver Alapítvány
haver.hu
A Haver Informális Zsidó Oktatási Közhasznú Alapítvány elsődleges célja a társadalomban meglévő, a zsidósággal kapcsolatos tévhitek eloszlatása, valamint a kultúrák közti párbeszéd fontosságának közvetítése.

IEF - Ipari Energiafogyasztók Fóruma
ief.hu
Az IEF az energiaigényes magyar vállalatok közhasznú társadalmi szervezete. Fő törekvése az energiapiacok liberalizálása a fogyasztók javára.

Kárpátikum Közhasznú Alapítvány
karpatikum.hu
Az Alapítvány célja aktívan résztvenni a kárpát-medencei közösségek természet- és társadalombarát életképének kialakításában, valamint a kulturális és természeti örökségeinek népszerűsítésében.

LifeLong Learning Magyarország Alapítvány - LifeLong Learning Hungary Foundation
lifelonglearning.hu
Az Alapítvány célja az élethosszig tartó tanulás ügyének elõsegítése, ennek keretében az ilyen képzések, oktatások és tanácsadások támogatása és fejlesztése. Kutatások támogatása.

Lurkó Gyermekvédelmi Egyesület
lurkoegyesulet.hu
Székesfehérvári szervezet állami gondozásban nevelkedő gyerekek és fiatalok életminőségének javításáért.

Mensa HungarIQa
mensa.hu
A Mensa nemzetközi egyesület magyar tagozatának honlapja. Várják azok jelentkezését, akiknek IQ-ja az emberiség 2%-ra jellemző (jelenlegi taglétszám 1000 körül). Programjaik a lovaglástól a bálozáson át a tudományos előadások szervezéséig terjednek.

nonprofit.hu
nonprofit.hu
Független portál széleskörű információkkal és szolgáltatásokkal, melyek az egyesületek és alapítványok mindennapi működéséhez szükségesek.

Optimista Klub
optimistaklub.hu
Bemutatkozás és hírek, fórum, jelentkezési lehetőség.

Országos Polgárőr Szövetség
opsz.hu
Betekintés a polgárőrök munkájába, a szervezet felépítése, tagszervezetek elérhetőségei. Egységes Polgárőr Informatikai Rendszer.

SEC Magyarország
chsec.hu
A Societas Europaea Studiosorum Philologiae Classicae a klasszika-filológiai tanulmányokat folytató egyetemi hallgatók munkájának segítésére jött létre 1990-ben, Jacque Delors védnöksége alatt. A páneurópai szervezet magyarországi filiációjának honlapja. Linkek, konferenciák, egyéb események, kiadványok.

SEED Alapítvány
seed.hu
Pénzügyi, jogi és széles körű üzletviteli tanácsadás a vállalkozást tervezőknek, illetve azoknak, akik már működtetik saját vállalkozásukat.

Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület
vigyazokez.hu
Székesfehérvári közhasznú civil szervezet állami gondozott gyermekek életkörülményeinek javításáért.

Vöröskereszt Budapest
voroskeresztbp.hu
A Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezetének honlapja.