Економија и стопанство


3D Project
3d-project.com.mk
Графичко студио.

Euro Business Center
eurobc.com.mk
Деловни услуги - организирање на презентации, промоции, семинари, саеми и изложби.

Tim Point
tim.com.mk
Oфицијален застапник на Nike, Gilette, L'oreal, Duracell и други реномирани фирми за Македонија.

Vip operator
vip.mk
GSM operator. Informacii za ponudata, pokrienosta, promociite i mobilnite telefoni.

Државен завод за заштита на индустриска сопственост
ippo.gov.mk
Информации за патенти, трговски марки, индустриски дизајн.

Мадал Бал Македонија
madalbal.com.mk
Големопродажба на алати, конвенционален рачен и електричен алат.

Македонски Пошти
posta.mk
Јавно претпријатие за поштенски сообраќаj

Макпетрол
makpetrol.com.mk
Дистрибутер на бензин, како и увозник и застапник на Хонда.

МТ Нет
t-home.mk/mk
Официјален портал на Македонски Телекомуникации.

Неотел
neotel.mk
Официјален сајт на Неотел Интернет провајдер.

Поштенска Банка АД Скопје
postbank.com.mk
Официјален сајт со информации за банката и услуги.

Претприемач
pretpriemac.com
Извор на знаење за малите бизниси.

Симт
simt.com.mk
Трговија со компјутерска опрема и софтвер.

Скопски саем
skopjefair.com.mk
Изнајмување на изложбен простор.

Технокооп
tehnokoop.com.mk
Производство на мебел.

ТИР
tir.com.mk
Меѓународна шпедиција и транспорт д.о.о.

Фидко
fidko.com/Makedonski
Компанија од областа на автоматиката и софтверското инжењерство.

Централен регистар
crm.com.mk
Повеке информации за едношалтерски систем, дистрибутивниот систем.

Шпица
spica.com.mk
Системи за автоматска идентификација.