Здравје

Zegin
zegin.com.mk
Zegin ланец аптеки во Македонија. Пронајдете ја наблиската аптека на Zegin или сурфајте низ виртуелните аптеки.

Вашиот стоматолог на интернет
stomatolog.com.mk
Вашиот стоматолог на Интернет : архива на совети и информации од стоматологијата со цел за поттикнување на здрави навики и подобрување на здравјето на забите - Од Стоматолошката Ординација „Д-р Кирил Нечаковски“

Македонски портал за ракот
rak.mk
Портал со информации за тоа што е актуелно на полето на онкологијата.

Самостоен Синдикат на Клинички Центри
sskc.mk
Самостоен синдикат на клинички центри и други здравствени установи на Република Македонија