Купување

Mobile24
mobile24.mk
Бесплатно огласување на половни и нови автомобили, мотоцикли, камиони, комбиња, приколки, механизација.

Pazar3
pazar3.mk
Страница за платени мали огласи - купување, продавање и размена.

tc.mk
tc.mk
Трговски центар е систем за интернет трговија кој истовремено и на купувачите и трговците им нуди интеграција во модерното живеење.

Бидифит
bidifit.com.mk
Фитнес справи, совети и видеа поврзани со фитнесот.

Купи карти за сè
kupikartizase.com
Систем за продажба на влезници за културни и спортски манифестациии во Македонија.

Купи Книга
kupikniga.mk
Купи Книга нуди голем избор на книги од македонски и светски познати автори.

Најевтино.мк
najevtino.mk
Споредба на цени на производи од понудата на македонските фирми.

Топ Шоп
topshop.com.mk
Фитнес справи, производи за дом и кујна, убавина, здравје, облека.