Регионално

Meteo
meteo.gov.mk
Прогнози за времето на територијата на државата, како и новости од Метеорологијата, Хидрологијата и Екологијата.

Travel2Macedonia
travel2macedonia.com.mk
Accommodation, restaurants, entertainment and guides for all destinations over Macedonia.

Битолска Шема
bitolskasema.org
Web страна за животот во битола. Игри, форум, chat, новости за градот.

Велес
veles.gov.mk
Администрација и општи информации за градот.

Гостивар
gostivar.net
Информации за Гостивар и портал со актуални вести.

Делчево
delcevo.com
Информации за Делчево и Македонија.

Каталог на фирми
firmimk.com
Kаталог на македонски фирми организирани во категории.

Кочани
kocani.gov.mk
Официјален сајт на градот Кочани. Новости, организација и информации за градот.

Македонски Yellow Pages
yellowpages.com.mk
Индекс за пребарување на деловни телефонски броеви во Македонија

Новосело
novoselo.gov.mk
Официјалната web страна на Општина Ново Село.

Охрид
ohrid.gov.mk
Информации за градот Охрид, езерото и организацијата на градот.

Пробиштип
probistip.gov.mk
Официјален сајт на градот Пробиштип. Информации за градот, новости, информации и организација.

Пулсар
pulsar.com.mk
Училиште за едукација и информатика, со седиште во Битола.

Селотејп
selotejp.com
Најсвежи и актуелни информации од светот

Скопје
skopje.gov.mk
Официјалниот портал на град Скопје.

Струмица
strumica.gov.mk
Официјален веб сајт на општина Струмица.