Спорт


Ekipa.mk
ekipa.mk
Македонски спортски е-весник.

Iwama Ryu Аикидо
iwamaryu.org
Аикидо клуб презентација и опсти информации за спортот.

Sport Life Обложувалница
sportlife.com.mk
Macedonian bookmaker with odds and livescore.

Аикидо клуб Хенбо
henbo.com.mk
Информации за аикидо, за клубот, семинари, речник итн. Јазик: Македонски и Англиски.

Екстремни спортови
xmkd.com
Информации и слики од зимскиот спорт во македонија.

Јога сојуз на Македонија
yoga.org.mk
Сојузот организира и информира све околу областите поврзани со јога.

Македонски олимписки комитет
mok.org.mk
Информации од македонската олимписка организација.

Шри Чинмој Маратон Тим
mk.srichinmoyraces.org
Неделни трки на 3.2 км., кросови, планински трки и маратони.