Adviesbureaus

Adlig
adlig.nl
Voor het uitvoeren van risico analyse, veiligheids onderzoek, opstellen van een calamiteitenplan, het geven van beveiliging advies en veiligheidskundige ondersteuning.

Akiom
akiom.nl
Totale back-office-service, projecten op locatie, financieel-administratieve ondersteuning, officemanagement, projectmanagement, financial planning en interim controlling

Amitec
amitec.nl
Loodst ondernemers door de uitgebreide procedures en regels van de Nederlandse Wetgeving. Daarnaast brengen zij bedrijven in balans met de milieuwetgeving.

Bennington
bennington.nl
Advisering en implementering voor bedrijven werkzaam in de financiele sector. Van dealingroomprojecten en ICT-vraagstukken tot het opzetten van nieuwe activiteiten.

Business Counselling
businesscounsel.nl
Ex-ondernemers en adviseurs met een grote staat van dienst--begeleiden ondernemers, besturen en bestuurders in het analyseren, aanpakken en oplossen van voor hen niet dagelijkse problemen

Capae
capae.nl
Ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn bij werkprocessen, projecten, advies- en communicatietrajecten.

Capota
angelfire.com/empire/capota
Vertegenwoordiger van Roemeneense bedrijven

Complan
com-plan.nl
Is een advies- en projectmanagementbureau in huisvesting, werkzaam op het gebied van utilitaire huisvestingsprojecten voor (semi-)overheid en private initiatieven.

Convisie
convisie.nl
Onafhankelijk adviesbureau voor management, interim- en veranderingsmanagement, exploitatie, beleid- en beheertrainingen en opleidingen voor sportfaciliteiten en zwembaden.

CostFocus
costfocus.nl
Realiseert facilitaire kostenbesparingen op basis van een "no cure, no pay" benadering. Doe op deze website een gratis scan en vraag relevante achtergrond informatie aan.

De Raadgevers
deraadgevers.com
Organisatieadviseurs op het snijvlak tussen strategie, (informatie)technologie, processen, mensen en organisatie.

Eric Burger
ericburger.nl
Projectmanagement, advies, interimmanagement en trainingen op het gebied van document management

EurHoB
eurhob.com
Geeft de bezoeker een duidelijk overzicht van de in Europa leverbare truck-hoogwerkers met per land de hoogwerker verkoop- en service punten.

Facilitair Maatwerk
facilitair-maatwerk.nl
Levert advies, consultancy en interim-management binnen het vakgebied facility management aan organisaties vanaf 25 medewerkers in de regio Utrecht en de rest van de Randstad.

General Support
generalsupport.nl
Maak de kwaliteit van uw facilitaire organisatie inzichtelijk met Scan en Ctrl en vergelijk contractuele verplichtingen met operationele uitvoering en klanttevredenheid.

Good-Spirit
good-spirit.nl
Training- workshop en coachingbedrijf op gebied van talenten, enneagram, NLP, commercieële begeleiding,teambuilding, bedrijfs reading, supervisie,therapie.

ISGS
isgs.nl
Voor advisering en begeleiding van bedrijven bij het ontwerpen en verbeteren van de organisatie.

Itinera begeleiding & advies
itinera.nl
Gespecialiseerd in de begeleiding van ontwikkelings- en veranderingsprocessen van en in organisaties.

Kubus
adviesburo-kubus.nl
Bbouwkundig advies- en tekenburo. Opdrachtegevens zijn voornamelijk aannemingbedrijven, architectenburo's, gemeenten en projectontwikkelaars.

Kuiper & Partners
kuiper-psychologen.nl
Psychologisch adviesbureau helpt bedrijven met vergroten van innoverend vermogen.

Marion Hoeffgen
leren-creeren.nl
Voor effectief communiceren, veranderingstrajecten, managementontwikkeling en persoonlijke ontwikkelingsplannen.

Mistral
mistral.nl
Advies organisatie- en automatiseringsadviesbureau, dat zich heeft gespecialiseerd in het vakgebied Facility Management.

Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO)
nbpo.nl
Professional organizers brengen structuur aan in de woon- en werkomgeving, en richten die zo in dat wonen overzichtelijker wordt en werkprocessen efficiënter en doelmatiger kunnen verlopen.

Pactor
pactor.nl
Advies op het gebied van facilitaire zaken en onderhandelingen en bemiddeling met leveranciers.

Peoplegroup
peoplegroup.nl
Helpt al sinds 2000 bedrijven bij het realiseren van hun inkoopambities. Wij hebben zeer veel ervaring in inkoopmanagement, inkoopconsultancy en inkooptrainingen, gekoppeld aan onze brede ervaring in andere bedrijfsdisciplines.

Polvision
polvision.nl
Ondersteunt organisaties bij het verbeteren en optimaliseren van logistieke en facilitaire processen. Expertise op het gebied van schoonmaak en onderhoud, catering en kantoorinnovatie.

Probid
probid.nl
Begeleiding en ondersteuning bij (Europese) aanbestedingen en inkoop van copiers, kopieermachines, kopieerapparatuur, kopieerapparaten printers, multifunctionels, documentbeheer en outsourcing van (centrale) repro

Rietmeijer
rietmeijer.nl
Voor strategisch advies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp en facilitair management.

ROI groep
roigroep.nl
Helpt bedrijven en instellingen bij het inzichtelijk maken en verbeteren van secundaire bedrijfsprocessen.

Schippers Bouwconsult
schippers-bouwconsult.nl
Bouwkundig adviesbureau voor NHG-, aankoop-, verkoopkeuringen van vastgoed, ontwerp- & tekenwerk, bouwaanvragen, advisering, bouwbegeleding, bouwtoezicht, bouwmanagement, projectleiding en bouwkundige inspecties gevestigd in Den Haag en opererend in de Randstad

Next >>