Letërsia


Bota Letrare Shqiptare
groups.yahoo.com/group/bota-letrare
Ent shoqëror letraro-kulturor i cili shpërndan falas përmes e-mail dhe boton në rrjet kryesisht krijime letrare.

Letersia e Zemres
letersia.zemrashqiptare.net
Mijera krijime të letërsisë nga qindra autore.

Letërsia Shqiptare
albasoul.com/letersia
Kollazh i letërsisë së vjetër dhe të re Shqiptare.

Shtepia Botuese Beselidhja
beselidhja.tripod.com/shtepia_botuese_beselidhja.htm
Botues i literatures krishtere në Shqipëri, që po boton serinë e komentareve "Bibla flet sot".

Shtepia e Librit
shtepiaelibrit.com
Ketu do te gjeni libra ne gjuhen shqip nga shume autorë që shkruaj për lënd të ndryshme.