Biznes

100oferta.com
100oferta.com
100oferta.com është platforma e gjithë njoftimeve dhe ofertave FALAS në shqip. Informacion i freskët nga tregu dhe blogje të shumta informative.

Alb Mark
albmark.com
Albania Marketing ju informon rreth te rejave me te fundit per vende te lira pune, pasurive te patundeshme, auto market dhe lajmeve me te reja mbi ekonomine vendase.

Banjat e Dibres Capa
bdcapa.com
Qendra e njohur banlerare per sherim me ujera termo-minerale, terapi fizikale dhe rehabilitim. Dy hotelet e mrekullueshme Banjisht dhe Kosovrast.

Banka e Shqiperise
bankofalbania.org
Këtu ju do të gjeni informacion për Bankën e Shqipërisë, sistemin bankar, legjislacionin, statistikat dhe njoftimet per shtyp.

BKT
bkt.com.al
Faqja zyrtare e Bankës Kombëtare Tregtare ne Shqiperi

Blej.com
blej.com
Shitore në internet ku ju mundeni të bleni produkte që kryesisht jan në gjuhen shqipe.

Botimet Argjiro
argjiro.eu
Botime shqiptare dhe letersi shqiptare

Eagle Mobile
eaglemobile.al
është Operatori me i ri Mobil ne Shqiperi

Elektrik Universal
elektrikuniversal.com
Informata përrreth kësaj firmës dhe shërbimet që i bën.

Faqe te Verdha
faqeteverdha.biz
Ky websitë është një katalog i madhë elektronik me informacione për bizneset kosovare.

Instituti i Sigurimeve
insig.com.al
Në webfaqen tonë ju mundeni të njoftoheni për shërbimet e sigurimit që i ofron INSIG.

Keshillimeligjore - Studio Ligjore
keshillimeligjore.al
Ne ju tregojme rrugen ligjore - ju zgjidhni se cfare eshte me e mire per ju.

Mbreti i Tregut
mbretitregut.com
Blog kreativ per Media dhe Marketing, qe synon te mbledh ne nje vend zoteruesit e bizneseve dhe studenteve qe studiojne administrim biznesi, marketing, komunikim...

Njoftime.com
njoftime.com
Ne kemi një platformë në të cilën mund të ofrosh apo të kërkosh produkte dhe shërbime të ndryshme.

Rrjeti i biznesit kosovar
kozzer.com
Në webfaqe ju do të gjeni informacione të detajuara për biznesin në Kosovë.

Shpallje
shpalle.com
Postoni dhe shikoni shpallje falas. Shpallje mundësh me vendos pa u regjistruar fare.

Sina 98
sina98.al
Shoqëria Sina98 shpk., specializuar në sektorin e prodhimit të betonit dhe inerteve

Tregu
tregu.biz
Vendi ku tregu vjen te ju