Kompjutera


HP Albania
h20158.www2.hp.com/gms/al/sq
Siti i HP ne Shqiperi - Bli ose meso mbi Printerat e HP, laptop, Kompjutera, Kamera Dixhitale, Servera, Ruajtje Informacioni (storage), Networking, Software, Zgjidhje per Korporata dhe me shume.

Kursi i Kembimit
valuta.al
Valuta.al eshte nje sherbim pa pagese ku mund te shihni kursin valutor ditor te Lek / Euro / Dollar / Paund Britanik etj