Agjensi lajmesh

ATSH
ata.gov.al
Agjensia zyrtare për lajmet e republikës së Shqipërisë.

Gazeta Lokale (Peje)
gazetalokale.com
GazetaLokale e para ju sjellë Lajmin për Qytetin, Komunën, Lagjen apo Komshinjtë tuaj.

Kosova Info
kosova-info.com
Lajmet e fundit nga Kosova , rajoni dhe bota

Kosovapress
kosovapress.com
Agjensi e pavarur lajmesh me qendër në Prishtinë.

Lajme Shqip
lajmeshqip.com
Lajme shqip media informative shqiptare

Lajmifundit
lajmifundit.al
Agjenci Lajmesh e Pavarur

Media Elektronike Gjiganti
gjiganti.com
Gjiganti është një ndërmarrje mediale e cila merret me zhvillimin e disa projekteve të cilat i përkasin mediave elektronike. Ne si qëllim kryesor kemi zhvillimin e projektit "Emigranti" i cili i dedikohet diasporës shqiptare përkatsisht ne merremi me integrimin dhe organizimin e shqiptarëve në diasporë. Si projekte tjera që i kushtojm një rëndësi të veqant e kemi edhe Adresarin i cila ka për qëllim zhvillimin e një sistemi të përsosur për gjetjen e adresave të ndryshme ku për momentin ne kemi st

Portali arbresh
arbresh.info
Arbresh.info është në shërbimin tuaj 24 orë duke u kujdesur që në kohë reale të përcjellë tek ju vetëm lajme të sakta, korrekte dhe profesionale, nga gazetarë profesionist dhe të dëshmuar.

Portali informativ Telegrafi.com
telegrafi.com
Telegrafi është portal i pavarur në gjuhën shqipe, i përfshinë të gjitha sferat e jetës

Qendra për Informim
lajmet.com
Lajmet e fundit nga vendi, rajoni dhe bota.