Shoqëria


Albanur
albanur.net
Një faqe që i dedikohet më së shumti artitave Shqiptarë.

Parajsa Shqiptare
parajsa.com
Portali shqiptar me informacione te ndryshme.

Shqiperia.Com
shqiperia.com
Portali me i vjeter shqiptar ne internet me plot informacione rreth Shqiperise sot dhe dje.