Zdravlje


Amputirci amputircima
sites.google.com/site/amputirci
Praktični priručnik za invalide-amputirce baziran na iskustvima samih amputiraca. Tu su i rubrike sa publikacijama u PDF formatu, kao i veliki broj linkova .

Bezglutenska ishrana
bezgluten.net
Prezentacija sadržaja teme s opisno sigurnim recepturama bez glutena u kućnim uslovima.

Budite ko dren
kodren.com
KoDren objedinjuje teme iz, medicine, farmacije, kozmetologije , tj. sve teme vezane za zdrav život, negu našeg tela i duha sa odgovorima dezurnog lekara.

DermaTim
dermatim.com
Centar za kozne i polne bolesti i kozmetologiju

Dijetica
dijetica.com
Prezentacija sadrzi informacije o dijeti kao i o zdravoj ishrani sa kucnim savetima i vezbama. Stranica sadrzi i arhicu starijih clanaka.

Doktor
doktor.rs
Adresar i baza podataka privatnih lekarskih ustanova. Jugoslovenska medicina na internetu. Medicinski tekstovi, strucni radovi, forum. Mozete dodati vasu ustanovu besplatno u adresar.

Dom Zdravlja Sremska Mitrovica
dzsm.rs
Prezentacija regionalne zdravstvene ustanove koja obezbrđuje zdravstvenu zaštitu za oko 350000 stanovnika sremskog okruga.

Hendi-društvo
hendidrustvo.info
Forum namenjen osobama sa invaliditetom. Teme o kojima se diskutuje: multipla skleroza, mišićna distrofija, paraplegija, kvadriplegija, down sindrom, autizam i druge.

Hexalab
hexalab.co.rs
Privatna klinicko-biohemijska i mikrobioloska laboratorija koja vrsi analize krvi i urina, brisevi, odredjivanje tumorskih markera, virusa i hormona.

Hirurška ordinacija Dr. Čolic
dr-colic.com
Beogradska klinika za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju. Opšte informacije, doktori, operacije, i foto galerija.

Institut za Plućne Bolesti u Kamenici
ipb-ild.edu.rs
Prezentacija sadrži istorijat ustanove, informacije o odelenjima, novosti, informacije za pacijente i kontakt.

Klinički centar Srbije
kcs.ac.rs
Sajt sadrži informacije o svim klinikama, centrima, doktorima i odeljenjima koji rade u okviru Kliničkog centra sa kontakt informacijama potrebnim za zakazivanje ili hitne slučajeve.

Medicinski Prevodi
prevodi.atspace.com
Pruzamo usluge prevodjenja strucnih tekstova iz oblasti medicine i srodnih disciplina s engleskog na srpski i obrnuto.

Ministarstvo Zdravlja Republike Srbije
zdravlje.gov.rs
Zvanična prezentacija o ministarstvu zdravlja, njenim sektorima i akcijama.

Nova Vita
novavitahospital.com
Specijalna Bolnica za Internu Medicinu nudi sluge ambulantnog i stacionarnog lečenja internističkih i onkoloških pacijenata, kao i smeštaj i negu polupokretnih i nepokretnih osoba.

Opšta bolnica Belmedic
belmedic.com
Bel Medic je privatna Opšta bolnica i Dom zdravlja namenjeni lečenju dece i odraslih iz skoro svih oblasti medicine. Opšta bolnica, radno vreme: 00-24, subotom, nedeljom i praznicima...

Sinefarm
sinefarm.co.rs
Proizvodnja biljnih tinktura, cajeva, galenskih proizvoda, kozmetike i ekstrakta. Detalji o proizvodima, cenovnik i kontakt.

Specijalna Bolnica Beograd
bolnicabeograd.co.rs
Centar za reprodukciju nudi program dijagnostike i terapije steriliteta. Informacije o ustanovi, laboratoriji, programima, i upravi.

Urološka ordinacija TTC, Beograd
ttc.rs
Prezentacija specijalističke urološke ordinacije TTC iz Beograda

Vojnomedicinska Akademija
vma.mod.gov.rs
Vojnomedicinska akademija (VMA) je vodeća ustanova u oblasti lečenja, preventivne medicine, farmacije, obrazovanja i naučno istraživačkog rada u Srbiji i šire, na prostoru jugoistočne Evrope.

Zdrav Život
zdravzivot.com
Časopis koji želi da unapredi zdravstvenu kulturu, pogotovo u onom delu koji se odnosi na prevenciju bolesti.

Zdrava Ishrana
zdravaishrana.net
Kako jedeš tako misliš, kako misliš tako živiš! Sve o zdravoj ishrani uključujući zdrave dijete, naefikasnije načine za mršavljenje i kontrolu tezine, otrovi u ishrani i načini za detoksinaciju organizma...